با پلی استیشن بیشتر آشنا شوید: پیشرفت هایی زیادی که در بخش تکنولوژی رخ داده است و هر چیزی که در اطراف خود میبینیم از این تکنولوژی بهره مند شده است ، ساعت های هوشمند ، تلفن های همراه ، تلویزیون ها و…. و همچنین بازی های کامپیوتری هم از این قافله عقب نمانده اند و همراه این تکنولوژی ها پیشرفت می کنند و کنسول های بازی پلی استیشن پیشرو در این عرصه هستند.
این روزها با پیشرفت های چشمگیر کنسول های بازی که اتفاق افتاده است ، سرگرمی های افراد نیز جنبه دیجیتالی پیدا کرده است و بازی کردن با این کنسول های پلی استیشن ربطی به سن و سال ندارد و همه را درگیر و شگفت زده خود کرده است طوری که افراد تا چندین ساعت مشغول بازی کردن با این کنسول های بازی هستند.
خب این این وجود ممکن است برای بعضی از دوستان این سوال پیش بیاید که با وجود کنسول های بازی متنوع و مختلف در بازار کدام برند و مدل مناسب ترین انتخاب است؟ یا اینکه هنگام خرید کنسول های بازی به چه نکاتی توجه کنیم؟
در حواب این سوالات باید بگوییم که پلی استیشن شاید یکه تاز این میدان باشد از همین رو در این بخش قصد داریم کنسول بازی پلی استیشن را به شما معرفی کنیم و اطلاعاتی درباره آنها را در اختیار شما قرار دهیم. پس با ما همراه شوید.
کمی بیشتر درباره کنسول های بازی پلی استیشن بدانید
شروع آغاز به کار این کنسول به سال 1988 برمیگردد زمانی که سونی و نینتندو قصد داشتند با همکاری با یکدیگر طرح لوح ویژه سوپر دیسک را پیاده سازی نمایند
در اصل لوح ویژه همان سیدی رام برای کنسول بازی سوپر نینتندو ساخته شده بود اما به هر حال این دو شرکت به خاطر مسائلی از یکدیگر جدا شدند و لوح ویژه برای کنسول جدید نینتندو ساخته نشد.
اما شرکت سونی ایده کنسول پلیاستیشن در سال ۱۹۹۰ توسط کن کوتاراگی را مطرح ساخت که در سال ۱۹۹۱ با تغییرات و ویرایشهایی روی لوح ویژه آن شد قدم های اولیه ساخت این کنسول برداشته شد ، پس از ساخت این پلی استیشن ها که تعداد 200 عدد از آن ساخته شده بود و قابلیت اجرای کارتریج های سوپر نینتندو را هم داشتند توسط سونی ساخت شد و البته این کنسول های به صورت چند منظوره طراحی شده بود که قابلیت های پخش فایل های چندرسانه ای و گرافیکی را با هم داشت .
ولی در سال ۱۹۹۴ رویه ساخت کنسول ها عوض شد و نوع دیگری از پلیاستیشن با نام پیاِسایکس در بازار عرضه شد که فروش خوبی هم داشت.
از ویژگی های این پلی استیشن که آن را با نمونه قبلی کمی متفاوت کرده بود و تصمیم سختی با صاحبان پلی استیشن بود این بود که با بازیهای سوپر نینتندو سازگار نبود و فقط بازیهای مبتنی بر سیدی رام را اجرا مینمود.
این تصمیم موجب شد پلیاستیشن پیشرفت شگرفی در فروش و سود بالایی در بازار بدست بیاورد ، بهترین فروش در بین کنسولهای نسل خود را داشته باشد و تا سال ۲۰۰۸ بالغ بر ۱۰۲ میلیون دستگاه از آن به فروش برسند و توانست از شرکت های سگا ساترن و نینتندو پیشی بگیرید و بازار بازی های ویدیویی را در دست بگیرد.
وضعیت امروز کنسول بازی ویدیویی پلی استیشن
اما امروز با گسترش فضای تحت وب بازی های ویدیویی هم شکل و شمایل تازه ای پیدا کرده اند و بازی آنلاین طرفداران زیادی پیدا کرده به همین خاطر اگر می خواهید با کنسول پلی استیشن خود آنلاین بازی کنید، تنها در اختیار داشتن اینترنتی با سرعت مناسب کافی نیست بلکه باید از کاربران پلاس شبکه پلی استیشن نیز باشید. ما در ادامه به شما خواهیم گفت که پلی استیشن پلاس چیست؟
امروزه در اغلب سایت ها می بینیم خدمات ویژه خود را برای کاربرانی که اشتراک ویژه تهیه کرده امد ارائه می کنند نمونه های آنها در تمام کشور های وجود دارد حتی ایران خودمان مانند سایت های فیلیمو که معرف حضورتان هستند و از دیگر سایت ها شبکه پخش موسیقی اسپاتیفای را برای مثال در نظر بگیرید، تا گوش سپردن به میلیون ها ترانه از سراسر جهان و لذت بردن از پلی لیست های فوق العاده این شبکه تنها به اندازه ساخت یک اکانت فاصله است.
اما اگر می خواهید این ترانه ها را دانلود کنید، تبلیغات دیگر مزاحم آرامش شما نشوند و تجربه شما تنها به شافل کردن ترانه ها محدود نشود، باید به فکر خرید اکانت پرمیوم اسپاتیفای باشید، و این موضوع برای یکی از راه های کسب درآمد برای هر شبکه ای می باشد اینکه بخشی از امکانات و قابلیت های موجود در قالب شکلی از عضویت ویژه افراد باشد تا آنها با کمی هزینه بتوانند از خدمات استفاده نمایند.
شرکت های سونی و مایکروسافت که غول های تکنولوژی محسوب می شوند نیز از این نوع درآمد استفاده نموده اند و همچنین برنامه مشابهی را برای شما تدارک دیده اند با این تفاوت که خرید اشتراک پلاس یا گلد پلی استیشن و ایکس باکس از آنچه که فکرش را می کنید، واجب تر است.
در ادامه برایتان توضیح می دهیم خرید اشتراک پلاس چه فایده یا مزایایی برای شما دارد.
تجربه بازی های پرفروش و پرطرفدار کنسول بازی پلی استیشن 4 به صورت آنلاین
مهم ترین قابلیت های پلاس: تجربه بازی های ویدیویی چندنفره و آنلاین چند سالی است که به یکی از ویژگی های مهم این صنعت تبدیل شده است و اگر کسی در این صنعت این موضوع را در نظر نگیرد بی شک شکست خواهد کرد و این موضوع حتی وارد گوشی های تلفن همراه نیز شده است در بیشتر بازی های آنلاین چند نفره در کنار بخش داستانی، فضایی را برای گیمرها به وجود می آورند تا آن ها یا در مقابل یکدیگر قرار گرفته و یا در کنار هم قدم به دنیایی از ماجراجویی های مختلف بگذارند و تجربه شکست و موفقیت را در کار تیمی تجربه می کنند.
ولی کسب تجربه از بازی های چند نفره برای شما هزینه هایی دارد که خرید اشتراک پلاس شبکه پلی استیشن، بلیط شما برای ورود به این دنیای بزرگ است. اگر بخواهیم رک به شما بگوییم بدون داشتن حق اشتراک پلاس، امکان تجربه آنلاین بازی ها با پلی استیشن 4 وجود ندارد و برای شرکت در این دسته از بازی ها نیاز است که هزینه های آن را بپردازید.
بازی های رایگان ماهانه
اما خرید اشتراک سونی مزایای دیگری هم برای شما خواهد داشت و سونی در ابتدای هر ماه دو بازی را به صورت رایگان در اختیار شما می گذارد.
تنها کاری که باید انجام دهید آن است که قبل از رسیدن ماه جدید، بازی ها را دانلود کنید و به این ترتیب سالی 24 بازی رایگان روی پلی استیشن 4 انتظار شما را می کشد و تجربه چند نفره بازی ها تنها مزیتی نیست که با خرید پلاس نصیب شما می شود.
اما اشتباه نکنید نباید انتظار این را داشته باشید که این دو بازی رایگان از بهترین و پرفروش ترین بازی های چند ماه اخیر باشند چرا که بیشتر آن ها به عناوین قدیمی تر و مستقل محدود می شود. اما گاهی اوقات هم بازی های پروفروشی هم به صورت رایگان روی شبکه پلی استیشن قرار می گیرد.
از این دسته بازی های پرطرفدار که به رایگان منتشر شده عنوان های ترسناک آنتیل داون و بازی تعاملی و داستان محور گیم آف ترونس است ، این دو بازی رایگانی هستند که تنها چند روز و تا آخر ماه جولای شانس دانلود آن ها را دارید.
پلیاستیشن ۴
پلیاستیشن ۴ نام یک کنسول بازی ویدئویی خانگی می باشد که از نسل هشتم کنسول های سونی هستند که از سوی شرکت سونی اینتراکتیو انترتینمنت عرضه شدهاست.
اولین نسخه از این کنسول پرطرفدار و محبوب در ۲۰ فوریه ۲۰۱۳ در یک کنفرانس اختصاصی از سوی سونی که در شهر نیویورک معرفی شد. البته این راهم بگوییم که در این کنفرانس تنها از دسته جدید دوالشاک ۴ و پلیاستیشن آی معرفی شد و خود کنسول را نمایش ندادند.
در نسل هشتم کنسولهای بازی ویدئویی با نینتندو سوئیچ مایکروسافت اکسباکس وان به رقابت میپردازد.البته تولید پلی استیشن4 سری اولیه آن که با عنوان فت شناخته میشد پایان یافته واین روز ها شرکت سونی دستگاه هایی با عنوان های اسلیم و پرو تولید میکند.
پلیاستیشن 5
پلیاستیشن ۵ نام پنجمین کنسول بازی از پلیاستیشن شرکت سونی می باشد که سونی اینتراکتیو انترتینمنت آن را توسعه دادهاست. سونی قصد دارد که پلیاستیشن ۵ را تا پایان سال ۲۰۲۰ به سراسر جهان عرضه کند.
در اوایل سال ۲۰۱۹، گزارش مالی سونی بر اساس سهماهه ی منتهی به ۳۱ مارس ۲۰۱۹ تأیید کرد که سختافزار جدید نسل بعدی در حال توسعه است اما زودتر از آوریل ۲۰۲۰ ارائه نمیگردد.
اطلاعاتی که از سخت افزار این کنسول در دسترس است
این کنسول بازی پیشرفته سونی یا کنسول پلیاستیشن ۵ از معماری رایزن ایامدی، بر پایهی نسخه ی ۷ نانومتری معماری ذن ۲ با ۸ هسته و ۱۶ رشته ی پردازشی بهره میبرد.
پردازش گرافیکی این کنسول، از خانواده ی رادئون و بر پایه ی ریز معماری تازهی همین شرکت، با نام ریزمعماری آر.دی.ان. ای است که توانایی رهگیری پرتو بیدرنگ را دارد.
این کنسول بازی، از درایو حالت جامد (SSD) سود میبرد که به بارگذاری تندتر و چالاکی بیشتر محیط بازیها، میانجامد. همچنین، پشتیبانی از ۸کی نیز فراهم شدهاست. از اینکه با پی اس نیک همراه بودید از شما متشکریم.